keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Nyt on tullut taas yksi uusi Perhe :) Kyseessä on siis Panda perhe joka sai sukunimekseen Bambu :) Bambun perheestä,en nyt sen erikoisemmin,kerro ;) Kerron sittne lisää joskus ajan kanssa paremmin :P
Nyt on aika esitellä taas perheitä :)


Tällä kertaa esittely vuorossa onkin: Karhulan suurperhe :)Elviira perheen äiti,päätti jo lapsena haluavansa suuren perheen.Johtui varmaan siitä,että hän oli perheensä ainoa lapsi.Elviira ja Eerikki asuivat samassa kylässä lapsina ja näin olleen Elviira tapasi Eerikin jo kansakoulussa.Elviira rakastui samantien Eerikkiin ja hänen komeaan ulkomuotoonsa.Eerikillä kesti pitkään huomatta varakkaan perheen ainoa tytär,ehkä se johtui siitä,että Eerikki ei olisi ikinä uskonnut,että varakkaan perheen ainoa tytär rakastuisi köyhän perheen nuorimpaan poikaan. Kun Eerikki vihdoin tajusi,että Elviira oli häneen rakastunut odottivat nuoret innolla kihloihin menoa ja naimisiin pääsyä.Kihlat vaihdettiin sittne kuitenkin vain 3kk seurustelun jälkeen ja naimisiin mentiin heti kun Elviira oli tullut täysi-ikäiseksi eli vain vuosi kihloihin menosta.Eerikki antaa Elviiralle paljon rakkautta ja ihania pieniä lahjoja aina sillöin tällöin.Kun Elviira kertoi olevansa raskaana,Eerikki tunsi vielä ennemän rakkautta vaimoaan kohtaan.Kun perheen vanhin poika Leevi syntyi,Elviira uskalsi vasta kertoa miehelleen haluvansa suurperheen.Eerikki ei kauaa miettinyt asiaa,vaan suostui koska hän tykkäsi lapsista ja siitä että heistä oli seuraa myös toisilleen.Leevin jälkeen syntyi kaksospojat Lauri ja Lasse. Kun Lauri ja Lasse olivat hiukan kasvaneet huomasi Elviira olevansa jälleen raskaana,varsinainen yllätys olikin se kun hän sai kuulla odottavansa viitosia!!Viitoset syntyivät kaikki hyvin voivina ja terveinä. Viitosista tuli: Eeli,Eero,Eetu, Emma ja Emmi. Lapsia oli nyt kahdesan kappaletta. ELviira sanoi Eerikille,että vielä yksi ja sitten hän on tyytyväinen . Eerikki suostui vaimonsa pyyntöön,mutta kunikas kävikään? Elviira synnyttikin sitten neloset! Elmeri,Erja,Linda ja Lilli syntyivät kaikki terveinä ja isokokoisina. Perheessä on siis 7poikaa ja 5tyttöä. Elviira päätti,että tämä lapsi luku on hänelle täysin riittävä. Elviira on pääsääntöisesti vain koti-äitinä ja Eerikki on työssä käyvä perheen isä.

Tein pienen haastattelun Karhulan perheessä...Tässä vastauksia!

Kun kysyin Eerikiltä ja Elviiralta minkälainen on heidän unelma kotinsa,Yllätyin kun pari ei miettinyt kun vastasivat!

Elviira: Tarpeeksi tilava koko perheelle.
Eerikki: Sen ei tarvitse olla iso!nautimme siitä,että saamme olla lastemme kanssa!

Mikä on sellainen asia mitä kodista pitää löytyä?

Elviira: Perhekuva ehdottomasti!
Eerikki: Iso ja mukava nojatuoli johon mahtuu lapsetkin syliin istumaan.
Leevi: Auto leluja,tykkään autoista!
Lauri: Robotti lelu,robotit on mielenkiintoisia!
Lasse: Traktori,musta tulee isona maanviljelijä!
Eeli ja Eero ( vastaavat samaan aikaan!) : Kerrossänky!
Emma ja Emmi ( vastaavat myös samaan aikaan!) : nukkeja tai leikkikeittiö!
Ja perheen nuorimmaisilta ei edes kannatta kysyä,kun eivät osaa vielä puhua ja ovat sitä paitsi juuri päivä unilla,tytöt nukkuvat rauhallisesti isänsä sylissä ja pojat taas äidin sylissä!


Mikä on lempivärinne?
Elviira: Punainen
Eerikki: Sininen
Leevi: Vihreä
Lauri: Sininen
Lasse: Vihreä
Eeli: Vihreä
Eero: Joo kyllä se on vihreä!!
Eetu: Sininen ja vihreä
Emma: punainen,sininen ja pinkki
Emmi: Keltainen,sininen ja pinkki

Kun katselen Karhulan perhettä,mietin että kuinka lapsetkin ovat niin rauhallisia ja kilttejä?Kysyn asiasta Elviiralta...
ovatko lapset aina yhtä kiltisti ja rauhallisesti?
Elviira: * Naurua* Eivät todellakaan ole!Kyllä sitä kotona on välillä aikamoista menoa ja meininkiä aika paljonkin!Meillä on vain tietyt säännöt ja tavat mitä kunnioitettaan!Nytkin kun nuoremmat lapset nukkuvat,isommat tietävät,että pitää antaa rauha heille nukkumiseen,mutta sitten kun he heräävät saavat taas sisarukset leikkiä keskenään.


Leikkiiö lapset paljonkin keskenään?
Elviira: Se oikeastaan riippuu paljon päivästä.
Eerikki: Lapset ovat luonneet vähän niinkuin omat ryhmät toisaalta...
Leevi: Minä tykkään leikkiä paljon Lassen ja ja Laurin kanssa,Eeli,Eero ja Eetu on kyllä kanssa kivoja leikki kavereita.
LAsse: Enemmän tulee leikkkityä isoveikan ja Laurin kanssa.Lauri on siis mua,nuorempi!
Minä: Kuinkas paljon Lauri on sua nuorempi?
Lasse: No ei se oo kun 3minuuttia! * iso hymy*
Lauri: Mä leikin kanssa mieluiten vaan isoveljien kanssa!Mun mielestä Eelin,Eeron ja Eetun leikit on niin rajuja välillä,että en oikein tykkää!minä tykkään rauhallisesta leikistä!
Eeli: No se on ihan sama kenen kanssa sitä leikkii!Kunhan on vaan hauskaa!
Eero: Tykkään leikkiä kenen kanssa vaan,Lauri vaan aina välillä sanoo,että meijän leikit on muka liian rajuja!en mä kyllä tajuu miks?
Eetu: Veljien kansa on kiva leikkii!Myös vauvojen kansa tulee leikittyy joskus,mutta niiden kanssa on hankala leikkiä kun ne on vielä niin pieniä ja ne syö kaikki mun lelut!
Emma: Mä leikin enemmän Emmin kanssa. Pojat ei oikein aina suostu leikkiin kotia meidän kanssa.
Emmi: Emman kanssa tulee leikittyä paljon.Mutta me autettaan myös Emman kansa paljon äitiä vauvojen kanssa!Silloin kun pojat suostuu leikkiin kotia,niin niidenkin aknsa on kiva leikkiä.


Mikä on suosikki leikkinne?
Leevi:Ehdottamasti autoleikit!
Lauri: Autoleikit ja robottileikit,tyttöjen kanssa on kanssa kiva leikkiä välillä kotia!
Lasse: Auto leikit missä leikin aina maanviljelijää mun traktorilla ja kyllä mäkin tykkään välillä leikkiä kotia siskojen kanssa!
Leevi: Joo kyllä mullekin käy siskojen kanssa leikki aina välillä,mä tykkään olla aina vauva niissä,leikeissä koska oon oikeesti vanhin!
Eeli: Soittaminen on kivaa!Ja piilosta meneminen!Mutta on autollakin ihan kiva leikkiä!
Eero: Piilosta on ihan parasta leikkiä!Mä oon hyvä piiloutuun,mut löydettään aina viimeisenä!
Eetu: se riippuu siitä,kenen kanssa leikkii..Mutta autoilla on kiva leikkiä,mutta kyllä piilosta leikkiminen on kaikista parasta!
Emma: koti leikki silloin kun pojat suostuu leikkiin, mutta ravintolaa me leikitään usein Emmin kansa kaksin,joskus pojat käy leikisti syömässä meidän ravintolassa.
Emmi: Ravintola leikki on ihan paras!Se on kivaa kun isi ja äitikin käy välillä meidän ravintolassa.
Emma: leikittään me välillä leipureitakin Emmin kanssa!


Mitenkäs näin isossa perheessä kotitöiden teko menee?Onko kaikki Elviira sinun vastuulla?
Elviira: Ei ihan kaikki!Eerikki auttaa töiden jälkeen aina välillä,mutta ennemänkin leikkii lasten kanssa.Minä tykkään kyllä siivota!lapset auttaa aina välillä myös...Emma ja Emmi tykkävät hoitaa Elmeriä,Erjaa,Lindaa ja Lilliä!Kyllä voin sanoa,että lapset ovat onneksi ahkeria ja innoikkaita kaikki auttamaan,jos vain pyydän apua!Lelut he keräävät itse joka kerta!
Eerikki: Niin ja hyvin kyllä Elviira jaksaa yksin tehdä kotityöt,vaikka onkin pitkät päivät lasten kanssa!Välillä otan kaikki lapset ulos,että Elviira saa levätä oikein kunnolla sisällä!

Oletteko te ajatteleet hommatta lemmikkiä?
Elviira: Kissaa olemme miettineet Eerikin kanssa,mutta emme oikein tiedä vielä...
Eerikki: Lapset ainakin haluisivat kovasti!Että kai meille kissa tulee sitten jossain kohtaa,kun talo saadaan!
Leevi: mä oon luvannut ainakin harjata ja putsata välillä sen hiekkalaattikkoo!!
Eero: kyllä minäkin voin sen hoidossa auttaa!Ruokaa voin ainakin antaa,mutta en mä sen kakkoja kyllä haluu siivota!
Eetu: Joo en minäkään!!
Eeli: Mä voisin kyllä sen kakkojakin siivota....Eikun enpäs voisi!Haisee pahalle!ihan niinkun vauvatkin sillon kun niillä on vaipassa kakka!YÖK!!
Emma: Kissaa pitää silittää,harjata,leikkiä,ruokkia aj putsata hiekkalaatikko!Niin ja antaa vettä!Kyllä minä ainakin auttaisin.Olisi kivaa jos olisi oma kissa!
Emmi: Mä oon ihan samaa mieltö Emman kanssa!Toivottasti vaan nuoremmat sisarukset ei kiusaisi paljoa sitten!Ettei saa vetää sitä hännästä!

Selvisi että kaksosista vanhempi on Lasse,joka on Lauria vain 3minuuttia vanhempi...Mitenkäs sitten muute lapset??

Elviira: Viitosista vanhin on Eeli,Sitten syntyi 3minuutin päästä Emma,Sitten olikin väliä jo 5minuuttia ja syntyi Eero,sitten menikin vain minuutti ja Eetu oli ulkona,Emmaa sai odotella vielä 3minuuttia Eetun syntymän jälkeen.
Näistä nuorimmaisista jouduttiin tekemäänkin keisarinleikkaus,kun minulle tuli niin paha raskausmyrkytys!Ensimmäisenä maailmaan tuli Linda, muutaman sekunnin päästä syliini nostettiin Erja. Eikä mennyt pitkään kun sain syliini vielä Lillin ja viimeisenä Elmerin. Oli kyllä sylissä monta lasta kun sain kaikkia 4 pitää samaan aikaan siinä...Muistan kun sanoin lääkäreillekin,että onneksi on isot sängyt.

Mitenkäs on,oletko Eerikki ollut joka lapsen syntymässä mukana?
Eerikki: No en ihan...Viitosista kaksi oli ehtinyt jo maailmaan kun pääsin sairalaaan!Elviira lähti niin nopeasti synnyttämään,etten ehtinyt ihan mukaan!Töissä kun olin!Mutta muuten kyllä olen ollut jokaisesssa!


Elviira tarjosi vielä ennen lähtöäni,minulle pulla kahvit,oli hyviä pullia.Lapset olivat leiponeet äidin kanssa edellisenä päivänä kun perheen nuorimmaiset olivat oleet päiväunilla.Sainkin syödä vatsani täyteen pulla,kun piti maistaa jokaisen tekemään pullaa.Enkä edes osannut päättää kenen tekemä oli parasta!
Karhulan perhe pyysi sanomaan kaikkille heidän puolestaan kaikille mukavaa talven odotusta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti